keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

15.4.2020 AIR TOUCH TEKNIIKKA

Meillä alkoi aamu Teams-palaverilla, jossa katsoimme myös Four Reasons-videon. Videolla asiakkaan hiukset raidoitettiin air touch-tekniikalla.

Kun olimme katsoneet videon, niin meidän oli tarkoitus harjoitella kyseistä tekniikkaa harjoituspäähän, tai vaikka oikealle mallille. Itse kokeilin tekniikkaa harjoituspäähän sekä tyttäreni hiuksiin. (Kumpaankaan en käyttänyt vaalennusainetta, vaan hoitoaineella mentiin)

Ennen kuin air touch tekniikkaa lähdetään tekemään, pitää ottaa huomioon muutamia seikkoja..

👉🏻 Hiusten on oltava suorat, jos ne ei ole pitää ne käydä raudan kanssa läpi.
👉🏻 Hiuksien kannattaa olla tummuusasteeltaan 6 tai vaaleampi, jotta pelkkä air touch tekniikka riittää. Tummemmassa hiuksessa todennäköisesti pitää vielä tehdä rootshadow.

Hiukset ositettiin niin, että asiakkaalla pidetään oma jakaus (tässä tapauksessa keskipään jakaus), sitten vedettiin korvalta korvalle, kruunualueelta otettiin kolmio mallinen osio ja loppu takaosasta jaettiin puoliksi.

Ositus takaata


👉🏻 Aloita takaata, hiusrajoilta, hiusrajojen suuntaiset osiot.
👉🏻 Kampaa aina osio, ennen kuin otat föönin
👉🏻 Vie fööni osion tyveen ja fööni päälle. Samaan aikaan liu'uta omia sormia hiusta pitkin latvaan. Näin fööni puhaltaa "ylimääräiset" hiukset pois osiosta. Jäljelle jääneet hiukset värjätään.
👉🏻 Aseta folio osion tyveen asti ja vaalenna haluttu kohta. Taittele folio kiinni ja lopuksi myös folion tyvikohtaa kannattaa taittaa, jottei ne avaudu kun puhallat föönillä seuraavaa osiota.
👉🏻 Etene työssäsi ylöspäin ja lopuksi tee sivut, samalla lailla kun takanakin. Aloita hiusrajoista, hiusrajojen suuntaisilla osioilla.

Muutamia vinkkejä vielä..

👉🏻 Tähän työhön kannattaa varata aikaa 🙈
👉🏻 Työssä kannattaa kikkailla hapetteiden vahvuuksien kanssa, taakse miedompaa ja eteen taas vahvempaa (ei hiusrajoille, jottei tapahdu mitään ikävää) 🙈
👉🏻 Tämän työn voi tehdä myös niin, että värjäätkin sen osion minkä föönin ilma on tipauttanut ✌🏻
👉🏻 Ota pieniä ja tarkkoja osioita. Mitä pienempi ja tarkempi osio, sitä mahtavampi lopputulos on 😍



Joo.. Lopuksi sit vähä mite meni niinku noin omasta mielestä 🤦🏻‍♀️

No ei hyvin mennyt.. Olisin niin halunnut testata tätä ihan oikeelle asiakkaalle, koska siis eihän hoitoaine oo sama asia kun vaalennusaine 🤦🏻‍♀️

Itse tekniikka tuntui kyllä kaikin puolin mukavalta ja onnistui kyllä mielestäni hyvin. Ainut ongelma tässä oli se, ettei foliot pysynyt paikoillaan, ihan sama mitä teki 😅 Harjoituspäässä sain foliot pysymään edes jotenkuten, mutta kun tyttäreni hiuksiin kokeilin niin folio jo tipahti kun otin seuraavan osion 🙈😂 Mut siis muute iha jees tekniikka, vielä ku pääsen tekee tän oikeelle asiakkaalle ✌🏻

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti