keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

18.3.2020 ETÄTEHTÄVÄ

1. Upota 3 erilaista tekniikkavideota postaukseen:

→ Itse laitan 2 videota tähän postaukseen, koska tekniikoita tulee jo monta ekassa videossa. Toisessa videossa on tekniikka, mikä ei itselleni ole kovin helppo ja harvemmin sitä käytän missään tilanteissa, tulen lisäämään kyseisen tekniikan mallille, jolle teen kampauksen.

→ Videoilla käytettyjä tekniikoita mm: rautatekniikka, lettitekniikka, farrukh-tekniikka, lainetekniikka.






2. Tee tekniikkaa hyödyntäen kampaus (lisäten jotain omaa) mallille tai harjoituspäälle.

→ Käytin työssäni, rauta-, letti-, farrukh- ja lainetekniikkaa

3. Tee tekniikasta ja kampauksestasi kirjallinen ohje blogiin:

→ Työvaiheet: 1. Jaottele hiukset. 2. Tupeeraa takaata yläosa kunnolla tyvestä, jotta hiukset nousevat oikeasti hiuspohjasta. Silota pääliosa. 3. Tee farrukhtekniikka tämän jälkeen kiinnitä osio keskelle taakse pinneillä. Farrukhtekniikkaa kun käyttää kannattaa avustaa työtä hengettömillä ja suihkuttaa lakkaa. 4. Alaosan kihartaminen raudalla + kiharatuote (sisältää lämpösuojan). 5. Etuosan laineiden tekeminen. 6. Alaosan ja sivujen kiinnittäminen taakse nutturaksi. 7. Viimeistely mm. lakalla ja kiiltosuihkeella

→ Tarvittavat materiaalit:

Lisää kuvateksti


Itse käytin kampaukseen, piikkikampaa, aukikampausharjaa, pinnejä, hengettömiä, suoristusrautaa, lakkaa ja kiharasuihketta.

→ Vinkit onnistumiseen: Jos haluaa tehdä tuota farrukhtekniikkaa, kannattaa pienissä osioissa tupeerata hiukset kunnolla niin, että hiukset nousevat kunnolla hiuspohjasta. Itse käytin tytärtäni mallina ja voin todeta ettei ole lapsiasiakas paras mahdollinen 🙈 Varsinkaan, jos lapsella on hyvin liukkaat hiukset ja ohuet kaiken lisäksi. Ja jos ison/näyttävän nutturan haluaa onnistua tekemään, asiakkaalla kannattaa olla vahva ja pitkä tukka.

→ Valmiin kampauksen kuvat:

Takaosa ei noussut halutulla tavalla

Laineista ei tullut tälläkään kertaa mitään 🙄 Ja eihän tälle asiakkaalle voinut enää yrittää mitään, koska ei malttanut pysyä paikoillaan 🤦🏻‍♀️




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti