maanantai 27. huhtikuuta 2020

27.4.2020 ETÄTEHTÄVÄ

POHDI: Mitä mielestäsi tarkoittaa lisämyynti?

👉🏻 Lisämyynti tarkoittaa mielestäni sitä, mitä ns. ylimääräisiä palveluja ja tuotteita yrityksessä myydään. Perus kampaamo- ja parturipalveluiden lisäksi voidaan mm. myydä erilaisia hiusten- ja hiuspohjanhoitoja, kulmien muotoilua/värjäystä, ripsien värjäystä, hiustenpidennyksiä, ripsienpidennyksiä, erilaisten kauneudenhoitotuotteiden myynti..

KERRO: Millaista lisämyyntiä parturi-kampaamoissa yleensä tehdään?

👉🏻 Kulmien muotoiluja/värjäyksiä, ripsienvärjäyksiä, hiustenpidennyksiä, ripsipidennyksiä, hiusten- ja hiuspohjahoitoja, ehostukset, kampaukset niin arkeen kuin juhlaan (myös juhlapyhinä), kauneudenhoitotuotteiden myynti.

MIETI: Mikä on lisämyynnin idea ja tarkoitus kampaajan näkökulmasta?

👉🏻 Lisämyynnillä toivotaan lisätienestiä tottakai yritykselle, mutta myös pyritään kasvattamaan omaa osaamista ja uusien palvelujen kautta, myös asiakaskunta saattaa kasvaa suuremmaksi.

IDEOI: Minkä tyylinen lisämyynti sopisi minulle? Olisiko se jotain sellaista, johon voisin vielä lisäkouluttautua?

👉🏻 Olen sitä mieltä, että itselleni sopisi mikä lisämyynti vain yllämainituista. Itselläni on jo klassisten ripsien koulutus, mutta haluaisin vielä koulutuksen volyymiripsien tekoon. Lisäksi voisin lisäkouluttautua mm. hiustenpidennyksiin ja kynsiteknikoksi

UNELMOI: Millaisia lisätaitoja haluaisin kauneudenhoitoalalle työni tueksi?

👉🏻 Lisätaitoina haluaisin juurikin nuo yllämainitut. Mutta toki myös taitoihin voisi vielä lisätä ehostuksien ja kampausten treenaamista ja tulla paremmaksi vielä niissäkin. Ja tottakai haluaisin työni tueksi myös osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti