maanantai 9. maaliskuuta 2020

PARTAKURSSI

4.3.2020 / PARRAN MUOTOILU JA VÄRJÄYS

Tänään mulle tuli ensimmäinen parta-asiakas. (Jestas mikä paniikki ja fiilis ku joutuu ekaa kertaa ottaa veitsen käteen, saatikka laittaa sitä toisen naamaan 😬)

Noh asiaa hieman lieventää se, että asiakas on tuttu 😅 Asiakkaalle tein tosiaan parranmuotoilun ja parran värjäyksen.

Ensin rajasin parran ja sen jälkeen lyhensin pikkukoneella sängen lyhyemmäksi (kohdat jotka myöhemmin ajelin veitsellä.) Ennen veitsellä ajoa, tein asiakkaalle 2x lämmintä haudetta ja kun viimeinen haude vaikutti asiakkaan kasvoilla kävin tekemässä vaahdokkeen -> vaahdoke kohtiin joista ajoin. Ajon jälkeen värjäsin vielä parran; luxima 4ml 7-8 neutral + 1ml 7-8 cool + 10ml 1,5% hapete

Asiakkaan parta ennen ja jälkeen muotoilun ja värjäyksen

Lopputulos oli ihan jees, eikä se veitsen käyttäminenkään sitten ollutkaan yhtään niin paha mitä olin aatellu 😅 Turhaa siis jännitin ✌🏻


6.3.2020 / AMERIKKALAINEN PARRANAJO

Tänään tuli asiakas kenelle tein amerikkalaisen parranajon. Asiakas oli siinä mielessä helppo, kun oli nuori, niin ihoa on helpompi ajaa veitsellä kun taas vanhempaa ihoa.

Asiakkaalla ei ihan hirveästi ollut parrankasvua kaulassa tai poskissa, suurin kasvu oli viiksissä ja leuassa. Aloitin trimmaamalla pidemmät karvat, jonka jälkeen laitoin 2x lämmintä haudetta. Kun viimeinen haude vaikutti asiakkaan kasvoilla, tein vaahdokkeen -> vaahdon levitys (kaikkialle joista veitsen kanssa ajetaan.) Ajon jälkeen hieronta n. 10min -> 1x lämmin haude -> 1x viileä haude -> lopuksi vielä after shave.

Kuvat ennen ja jälkeen amerikkalaisen parranajon

Lopputuloksesta tuli asiakkaan ja minun mielestäni hyvä, silposeksi tuli ✌🏻


9.3.2020 / PARRANAJO

Tänään oli viimeinen asiakaspäivä ja mulle tuli asiakkaaksi mies, jolle oli tarkoitus tehdä parranajo. Kaikki parta sai lähteä, mutta viikset sai jäädä.

Aluksi leikkasin pikkukoneella pitkät karvat pois (kaikki paitsi viikset), tämän jälkeen laitoin 2x lämpimän hauteen. Viimeisen hauteen aikana, valmistin vaahdokkeen -> vaahdokkeen levitys -> veitsellä ajo. Parranajon jälkeen tein vielä asiakkaalle hieronnan. Hieronnan jälkeen laitoin 1x lämpimän hauteen ja sen jälkeen vielä 1x viileän hauteen ja tämän jälkeen vielä after shave-voide.

Kuvat ennen ja jälkeen parranajon

Lopputulokseen olimme asiakkaan kanssa tyytyväisiä ✌🏻

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti