lauantai 18. toukokuuta 2019

JUHLA- JA TEEMAKAMPAUSPALVELUT KURSSI

Olemme aloittaneet kampauskurssin jo syksyllä 2018 ja nyt kun kurssi on lähenemässä loppuaan, niin teen postauksen mitä olemme kurssilla tehneet ja läpikäyneet.

Pahoittelen jo etukäteen, mutta valtaosa tekemistäni kampauksista kuvat ovat unohtuneet ottaa, mutta kerron sitten hieman käyttämistäni tekniikoista.

MARRASKUU:

Ensiksi olemme käyneet läpi, kurssin tavotteita ja sisältöä mm. hiuspinnien kiinnitystä, kuminauhan kiinnitystä, kampausrullia ja niiden kiertämistä jne.

Olemme tehneet PYSTYNUTTURA KAMPAUKSEN ja siitä myös muunnelman.

Pystynuttura kampaus

RULLAKAMPAUS KUMILENKILLÄ. Tästä työstä mulla ei taas kuvia ole, mutta kerron siitä hieman. Poninhäntä kiinnitettiin takaraivolle, sen jälkeen poninhännästä eroteltiin päällimmäinen osio. Erotellusta osiosta tehtiin rullan sileä pinta, loppuosa tupeerattiin. Poninhännän pinta silotettiin ja kiinnitettiin kumilenkin toiselle puolelle, pinnejä käytettiin ristikkäiskiinnityksellä, jotta osa saatiin pysymään tukevasti paikoillaan. Loppuosa hiuksista rullaattiin ja silotettiin pinta, sileän pinnan aikaansaamiseksi käytettiin apuna lakkaa. Rullan toinen sivu kiinnitettiin rullan sisältä pinneillä.

Sitten olemme käyneet läpi silmukkatekniikkaa ja tehty SILMUKKAKAMPAUS ja SILMUKKAKAMPAUS ILMAN PONINHÄNTÄÄ.

Silmukkakampaus

Silmukkakampaus ilman poninhäntää

JOULUKUU

Ennen joulua sitten kävimmekin läpi eri lainetekniikoita. LAINEITA voi tehdä monin eri tavoin kuten; PAINAMALLA, mistä lähdetään lainetekniikkaa harjoittelemaan, sen takia koska myös muissa tekniikoissa tarvitaan painamistekniikkaa. Tämän jälkeen opeteltiin laineita SORMIKIHARATEKNIIKALLA ja lopuksi teimme laineita KIHARTIMELLA. Kuvia itselläni on ja ei ole laineista ja ne joista kuvia on, niin en lisää niitä tähän koska en ole tyytyväinen lopputuloksiin.

HELMIKUU

Helmikuussa käytiin läpi föönitekniikkaa ja samalla meidän tehtävänämme oli föönata yhdet pitkät hiukset (oikealle mallille) ja yhdet lyhyet hiukset (tämän sai tehdä harjoituspäälle)

Lyhyiden hiusten föönaus



Kävimme myös läpi koristeiden ja lisäkkeiden käyttöä kampauksissa, näin ollen teimme myös LISÄKEKAMPAUKSEN.

Lisäkekampaus

Myös olemme puhuneet kampauksien väreistä ja eri tyyleistä. Tässä kohtaan pääsimmekin hääkampausten teoriaan ja harjoiteltiin hunnun kiinnittämistä kampaukseen. Lopuksi teimme LYHYEN HIUKSEN HÄÄKAMPAUKSEN HUNNULLA.

Hääkampaus hunnulla

HUHTIKUU

SOLMUKAMPAUS.

Solmukampaus

Teimme myös PUNONTAKAMPAUKSEN, siitä jäikin taas kuvat ottamatta, ylläri ylläri..

Kuva lainattu kirjasta

Kampauskurssin viimeisillä päivillä meillä oli tehtävänä toteuttaa asiakkaille HÄÄKAMPAUS, PITKIEN HIUSTEN KAMPAUS ja PITKIEN HIUSTEN KAMPAUS KORISTEELLA.

Pitkien hiusten kampaus

Hääkampaus lyhyisiin hiuksiin

Pitkien hiusten kampaus koristeella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti