torstai 14. maaliskuuta 2019

14.3.2019 OMIA HIUSTENLEIKKAUS ASIAKKAITA

Tänään meillä oli ohjelmassa omien asiakkaiden hiustenleikkuuta. Itse sain tähän päivään kaksi asiakasta.

Ensimmäinen asiakkaani oli mies, jonka hiukset olivat kasvaneet hippasen yli mallistaan 🙈

Asiakkaan hiukset ennen

Jep, unohdin ottaa ennen kuvat hiukset kuivana 🤦 Mutta onneksi on tällä kertaa edes nämä kuvat, josta kuitenkin huomaa hiusten pituuden.

Asiakkaalla oli ennen leikattu aika perus ananas, jossa sivut ja takaa on ajeltu koneella lyhkäsiksi ja pääliosa on jätetty pidemmäksi.

Tänään asiakkaalla oli toiveena, että sivuja ja takaosaa lyhennettäisiin, mutta pääliosa saisi jäädä koskemattomaksi.

Niinpä lähdin leikkaamaan takaata keskeltä hieman ylöspäin pitenevää kehälinjaa liikkuvalla mitalla. Koneella siistisin hiusrajat ja hieman  myös kuivaleikkasin koneella hiuksen pintaa, lopuksi vielä keventelin muotoilusaksilla ja kammalla. Pääliosa jätettiin asiakkaan toiveesta omaan mittaansa.

Asiakkaan hiukset jälkeen

Minä ja asiakas itse oli tyytyväinen lopputulokseen.


Toinen asiakkaani oli iäkkäämpi nainen, jonka toiveena oli, että hiukset lyhennettäisiin reippaasti.

Asiakkaan hiukset ennen

Tein ristijaotuksen. Aloitin leikkaamaan aivan alimmaiset hiukset tasausleikkaus tekniikalla, haluttuun mittaan. Sen jälkeen aloitin keskeltä takaata leikkaamaan liikkuvalla mitalla, tasaista kehälinjaa. Pääliosa leikattiin vaakaosioissa ja mitan otin takaata jo leikatuista hiuksista. Lopuksi siistisin hiusrajoja koneella. Keventelyä ei tarvittu, koska asiakkaalla niin hentoinen hius.

Asiakkaan hiukset jälkeen

Asiakkaalla oli aika harmaa tyvikasvu, niin kuvista ei tullut parhaita mahdollisia. Ja tänään ei ollut aikaa värjätä niitä 🙄 Katsotaan josko ensiviikolla asiakkaalla olisi aikaa tulla värjäykseen, niin päivitän sen tänne sitten taas 😊

Leikkaukset ovat hieman vielä haastavia ja joudun pyytämään opettajan apua jonkin verran, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa lähtee sujumaan. 🤞 Harjoitus tekee mestarin, vai miten se meni 🙈

Joka tapauksessa minä ja asiakas itse olimme tyytyväisiä myös tähän leikkaukseen. Väriä vielä, niin sitte on hyvä 👌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti